Urmagervirksomhed

Sorter: Højest bedømte




Urværkstedet Algade 35, 4000 Roskilde

Urværkstedet

64 Anmeldelser
Algade 35, 4000 Roskilde
  • Levering
  • Dametøj
Anytime Nørregade 28, 7100 Vejle

Anytime

4 Anmeldelser
Nørregade 28, 7100 Vejle
  • Kørestolsegnet indgang
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
  • Levering
  • Levering samme dag
  • Reparation
Reparation Af Ure Nørregade 13, 5000 Odense

Reparation Af Ure

0 Anmeldelser
Nørregade 13, 5000 Odense
  • Afhentning i butikken
  • Shopping i butikken
  • Kreditkort
  • Levering
Urets Hand Lerchesgade 4, 5000 Odense

Urets Hand

0 Anmeldelser
Lerchesgade 4, 5000 Odense
  • Shopping i butikken
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
Timedots Vægure

Timedots Vægure

0 Anmeldelser
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang

Anbefalede anmeldelser





Robbie De Rups
04.02.2024
Anytime
Perfect Service! Perfect communication! Very fast! They know what Customerservice mean’s Keep up the good work!
Thomas Bisgaard
02.02.2024
Urværkstedet
Meget fin butik - hyggelig, pæne ure og rigtig god, professionel betjening ved køb og ved reparation/service af vintage ure
Niels og Connie Reimer
24.01.2024
Urværkstedet
fantastisk god service, jeg kan varmt anbefale dette sted. det er ikke sidste gang jeg har været der. Har før brugt Svends ure i Skomagergade , men det sted har desværre ikke den service mere, som det havde for år tilbage.
Frédéric Niang
11.12.2023
Urværkstedet
Super urværksted. De kunne reparere min Frederique Constant ure som var ikke under garanti med det samme, og den virker perfekt. De har rigtig god erfaring med flere Schweiziske urværk. De har også en stor sortiment af vintage flot ure
Per “Tais007” Tais Nielsen
07.12.2023
Urværkstedet
Urværkstedet rensede og justerede mit Seiko SARB033 (mekanisk automatisk) og det går fuldstændig præcist. Og det til trods for, at andre urmagere ikke ville påtage sig opgaven, fordi Seiko-ure kan være svære at justere.Fremover vil jeg altid benytte Urværkstedet.
Torben Poulsen
21.11.2023
Urværkstedet
Vi har desværre haft en mindre god oplevelse, med Urværkstedet.Vores søn, der er psykisk syg, har købt et brugt Breitling ur, for lånte penge, og da vi som forældre finder ud af det, retter vi straks henvendelse til forretningen, med en forespørgsel på, om de vil tage uret tilbage. Vi får beskeden tilbage, at det vil de ikke, hvilket vi kan undre os over, når nu de sælger brugte ure.Vores søn har max. haft det på i 5. timer, hvorefter vi får det, så vi kan få det solgt igen, idet det er købt for lånte penge, og han har ikke været i stand til at tænke konsekvens, på købstidspunktet.Vi har været villige til at gå ned i pris og ligeledes har vi forespurgt på nogle oplysninger på uret, desværre har de ikke vendt tilbage.Vi har forståelse for, at de normalt ikke tager brugte ure tilbage, trods de sælger brugte ure??,og når det er sagt, så undres vi, at vi ikke bliver mødt med forståelse og lidt medmenneskelighed.Som skrevet har vi været villige til at forhandle pris, så vi kan få hjulpet vores syge søn ud af hans gæld.Som opfølgning på svaret fra butikken, er det ikke korrekt, at vores søn har flere af disse ure.Vores søn har forsøgt at få jer til at tage uret tilbage, hvilket han fik et klart svar på, at det gjorde I ikke.Nu står der heldigvis ikke nogen steder, på folk, om man har en psykisk eller fysisk lidelse, godt for det, måske I så ikke havde valgt at sælge ham uret??I forhold til en økonomisk værge, kan vi som forældre oplyse, at det er desværre ikke noget, der sker indenfor en uge eller to, for så var vi ikke sat i denne her situation.Det forholder sig desværre sådan, at der kan gå op til et halvt år eller mere, førend en værge er fundet og kan gå ind og støtte op.I vores tilfælde er det søgt om en økonomisk værge, for 3. mdr. siden, så vi fremadrettet kan undgå netop den situation, vi er landet i, hvor vi står med et ur til kr.17.725 kr. hvilket er for lånte penge.Vi håber, vi snarest må få solgt uret til anden side, når I desværre står stejlt på, at I ikke vil tage det tilbage.
Kim Sørensen
18.11.2023
Urværkstedet
Jeg skriver denne anmeldelse med henblik på at advare kommende kunder om urmagerens priser. Jeg har ikke noget, at udsætte på urmagerens arbejde, som jeg har benyttet mig af flere gange. Dette hører imidlertid op nu, da forretningen enten har indført ny prispolitik eller blot har snydt mig. Jeg har i dag betalt 375 kr. for 5 min. arbejde. Arbejdet bestod i at justere længden på en lænke. Jeg har tidligere betalt 50 kr. for en lignende opgave, så prisen er åbenlyst helt hen i vejret. Med andre ord, så vil jeg blot gøre opmærksom på, at du risikerer at blive flået for 4.500 kr. i timen (375 kr. for 5 min. = 4.500 kr./time) hvis du benytter Urværkstedet.
Mikkel Løkke Brink
14.11.2023
Urværkstedet
Stedet har en helt igennem fantastisk service med en utroligt høj faglighed.Jeg har et mekanisk omega fra 1966 som har fået den helt store gennemgang og service. Uret går nu perfekt og skinner som aldrig før.Efter service var der dog en lille ridse/mærkelig Ring bag på urets buckle" det er uvist om det er kommet til syne i forbindelse med pudsning/polering. Det var jeg selvfølgelig ked af da uret betyder meget for mig.De tilbød at jeg kunne komme forbi med uret og få det poleret væk uden mer pris endda gjort på en halv time.Prisen kan virke høj men med finmekanik ønsker du virkeligt ikke at gå ned i kvalitet
Ricki Andersen
12.11.2023
Urværkstedet
Hurtig og professionel service.Bad om en vurdering af mit Omega Seamaster som blev foretaget med det samme (adskillelse af ur for verificering af værk) og sågar uden beregning - der er god service synes jeg!
Jacob Svan Nielsen
11.11.2023
Urværkstedet
Jeg fik skiftet batteri og pakning i mit ur.Ugen efter blev det oversvømmet i svømmehallen.Urværkstedets svar var at jeg jo skulle have bestilt tryktest af uret også, men at de gerne ville sælge mig et nyt værk+montering+tryktest.