Hæklet babylegetøj til aktivitetsstativ

Min søde veninde Kitt har købt det smukke - men tomme - aktivitetsstativ fra Moulin Routy, og hun spurgte, om ikke jeg ville hækle lidt lækkerier, som lille, lækre Karl Emil, og selvfølgelig ville jeg det. Det blev til en hæklet edderkop à la Lutter Idyl, som du finder opskriften på lige her, en hæklet rangle-svamp, som du finder opskriften på lige her (jeg har bare puttet to små klokker fra Stof og Stil i), en lille hval (opskrift kan findes her) samt en af de skønne stjernebolde, som du finder opskrift på lige her.1 kommentar:

  1. Hej piger

    Er det muligt at komme i kontakt med jer medhenblik på et muligt samarbejde? Jeg har ledt og ledt på denne side, men kan ingen kontakt information finde på jer.

    Min mail er [email protected]

    Kim Petersen, Dansk Supermarked, Bolig og tekstil.

    SvarSlet