Spøgelseshus

Sorter: Højest bedømte




Hotel Trapped - Unikke Oplevelser Niels Bohrs Vej 3D, 6000 Kolding

Hotel Trapped - Unikke Oplevelser

606 Anmeldelser
Niels Bohrs Vej 3D, 6000 Kolding
  • Handicapparkering
  • Handicaptoilet
  • Kønsneutralt toilet
  • Toilet
  • Familievenlig
  • Restaurant

Anbefalede anmeldelser





Mathilde Dam-johansen
09.02.2024
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Super sjov oplevelse ved mefistos hævn. Den sidste del af turen blev en anelse ærgerlig i forhold til sindssyghospitalet. Sindssygehospitalet var meget sjovt. Det er trods slutningen en oplevelse jeg klart kan anbefale folk at tage i.
Elisabeth Grønhøj Jensen
29.01.2024
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Mega hyggeligt, var her i de med en fødselsdag fest og det var mega sjovt. Opgaverne var lidt svære men vi klaret det meget fint igennem det hele
Kasper Schrøder
16.01.2024
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Gennemført til mindste detalje! Suverænt escape room (værelse 7), hvor 15+ opgaver kan løses uafhængigt af hinanden. Kan varmt anbefales!
Mette Ørum Hansen
13.12.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Værelse 7. Super oplevelse. Ikke uhyggelig. Slutningen er mørk og klaustrofobisk. Mange forskellige typer opgaver der skal løses undervejs. Vi var 6 personer, det fungerede fint.
Thomas Lindegaard
21.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Virkelig godt spøgelseshus. Helt gennemført. En kæmpe oplevelse. Eneste lille minus var at man gerne lige ville have vidst på forhånd at man skulle have tøj på der kunne blive beskidt eller beskadiget. Og også at det maks er for 4 personer. Vi kom som 5mands gruppe og skulle opdeles, det var lidt ærgerligt. Men det ødelagde dog ikke helhedsoplevelsen, som var virkelig gennemført. En anbefalelsesværdig oplevelse.
Katrine
21.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Vi prøvede værelse 7 hos Hotel trapped, og vi blev bestemt ikke skuffede, trods høje forventninger. Vi havde længe gerne ville besøge Hotel trapped, da vi havde hørt, at de var Danmarks bedste escaperoom. Derfor lå vores forventninger også tårnhøjt, da vi trådte ind i deres reception. Deres tema at det skal ligne et hotel fra gammel tid, er fuldstændig gennemført. Da vi ankom, blev vi taget godt imod af hotelejeren og sin kone, som var iført tøj tilbage fra gammel tid, derfor blev vi selvfølgelig også påtalt med de". Der var intet tidspunkt hvor de faldt ud af rollerne. Selve værelse 7 var også utroligt gennemført
Nicklas Nissen
12.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Rum 7 ved Hotel Trapped er hvad et escape room skal være.Der bliver fra start sat en stemning fra tiden som man kan leve sig ind i og Alex Weyers bedste ånd.Men hvem er Alex Weyer? En illusionist som er ukendt, hvilket gør oplevelsen meget mere unik. Det kunne være baseret på Houdini men her har de altså valgt at være anderledes og det er kun et plus.Rummet i sig selv er håndlavet, mekanismerne er unikke fra andre kæder som Locked (hvor alt er med hængelås, kedeligt!). Der er magneter, sensorer, laser, lyd og jeg ved næsten ikke hvad i kombinationer som du vil opleve i rummet.Rigtig god oplevelse og har helt klart sat ild i håbet om at vi altså stadig kan lave gode escape rooms i Danmark.
ThreatFred (ThreatFred)
09.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Jeg har aldrig moret mig så meget imens jeg har været så skræmt. Fantastisk oplevelse. Hvis jeg skulle komme med en kritik ville jeg måske påpege at lyden til instruktioner kunne være svær at høre nogle gange.Og et forslag kunne måske være at der blev taget billeder under selv oplevelsen.Men i sidste ende så tror jeg ikke at der er federe oplevelser i Denmark nåmr det kommer til escaperooms.
Caroline Christensen
09.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Fantastisk oplevelse! Super god story line med spændende og uhyggelige udfordringer. Man får ikke blot rykket sine grænser, men også blæst kroppen godt igennem. Jeg ville helt klart gøre det igen!
Chalotte List Jespersen
08.11.2023
Hotel Trapped - Unikke Oplevelser
Spøgelseshuset: Fed oplevelse, turen var rigtig fin lang. Dog var det mere sjovt end uhyggeligt, man fik ikke så mange chok, som jeg havde forventet.Ruten rundt, var mega godt lavet.