Sukiyaki-restaurant

Sorter: Højest bedømte




Sukiyaki Vesterbrogade 13, 1620 København

Sukiyaki

151 Anmeldelser
Vesterbrogade 13, 1620 København
  • Spisning på stedet

Anbefalede anmeldelser





Rune Hende
02.02.2024
Sukiyaki
Vi var 2 personer. Vi fik ikke vores mad samtidigt. Min kæreste fik sin forret mens jeg måtte vente 15 minutter på min forret. Men istedet for min forret kom hovedretten ind og de ville så servere forretten bagefter ! Alt i alt fik vi gennem hele vores besøg serveret mad forskudt af hinanden, således at vi ikke kunne spise vores middag samtidigt. Tjeneren blev sur over at jeg rettede henvendelse angående dette og da tjeneren kom ind med en skål ris blev den sat hårdt ned i bordet med et “ here is your rice!” Autentisk japansk mad og stemning reklamerer de med. Nu har jeg været i Japan en del gange og kan så absolut ikke genkende det hos Sukiyaki! Madens kvalitet var gennemsnitlig og står ikke mål med hvad man havde forventet.Jeg har været der den ene gang. Kommer så absolut aldrig igen og anbefaler ikke dette spisested til nogen!
Annette Holm
10.01.2024
Sukiyaki
Vi har været på Sukiyaki mange gange før nedlukningen og været meget tilfredse. Men i går var ikke så god en oplevelse.Vi ventede 45 minutter på at alle fik hovedret. Fra den første til den sidste havde fået mad. Det meste var godt, men seafood tallerkenen var blæksprutten sej og hård. Vi var 7 personer og der var ikke mange i restauranten denne torsdag. Det var rigtig ærgerligt, for det er ikke en billig oplevelse.
Liuwina Hæklund
26.11.2023
Sukiyaki
Mit goto sted i KBH hvis jeg savner Japan lidt for meget. Her serveres der autentiske japanske retter lige fra Sushi til Sukiyaki. De har også Teppanyaki borde, hvor kokken laver maden for dig ved bordet.Skønne mennesker der ejer stedet, og fantastisk lækker mad. Prisen er måske i den dyre ende, men det er klart alle pengene værd!
Joachim Hartmann-Nielsen
14.11.2023
Sukiyaki
Lækker mad, men autentisk er den ikke, fortyndet sake og ingen ansatte var japanske, dog oplevelsen værd
Martin Hansen
11.11.2023
Sukiyaki
Fantastisk perle i København - japansk med fokus på kvalitet og håndværk. Husk at booke plads ved Teppanyaki bordet - skal helt klart prøves, en stor oplevelse!
Christian Fessel
10.11.2023
Sukiyaki
Rigtig godt sted, vi prøvede grillen og kokken kom og lavede et flot show for os og var meget dygtig. Personalet er super flinke og professionelle, men snakker kun engelsk. Vi sad sammen med andre mennesker, men havde simpelthen sådan en hyggelig aften med dem at vi endte med at udveksle info. Prisen er helt fint i forhold til madoplevelsen. Og der er p kælder lige ved siden af. Der er stille og rolig atmosfære, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.
Sara Speyer
10.11.2023
Sukiyaki
Meget autentisk og lækker mad, men det tog laaaang tid for det at komme. Og portionerne var ret små.
Kenneth Thorsen
09.11.2023
Sukiyaki
Rigtig god mad, men der kunne godt blive frisket lidt op i restauranten. Fair priser og sødt personale.
Andreas Enderlein
08.11.2023
Sukiyaki
Faldet ekstremt meget af på den. Super sød tjener/kok som betjente os. Eneste grund til den ekstra stjerne. Dog var han så den som skamstegte vores fisk, og skaldyr. Men han var kun der for at tjene ekstra penge udover hans studier, og var på ingen måde kulinarisk uddannet så vi kan ikke rigtig bebrejde ham, men stedet.Super hyggelig stemning og dejligt selskab vi stødte på ved det fælles bord vi sad ved. Fin og meget dyr sake, men maden var sgu ikke noget at råbe hurra for. Hverken den som kom direkte fra køkkenet eller den som blev lavet foran os. Og til den samlede pris af et par tusinde kroner for to mennesker burde man forvente meget meget mere.