Hæklet julepynt - en hjerteranke


Julen sig nærmer - nu med hastige skridt. Begge garnkusser har haft travlt med skoleting, julegaveindkøb og de mere hyggeligt ting, som hører julen til såsom julebag film under dynen med ungerne, hækle julegaver og lige der ind i mellem blev der også tid til at hækle lidt julepynt.

Vi har solgt vores dejlige lejlighed, som vi har boet i i snart syv år og købt en større i samme andelsforening, hvor vi nu får udgang til vores dejlige gårdmiljø. Det kribler i maven ved tanken, og som de fleste gør det, når de står over for en flytning - har jeg lovet mig selv, at vi nu skal komme ordentligt i stand. I ved, på den der måde, hvor man ved, hvor tingene er. Også de ting, man gemmer væk såsom julepynt. Og dét er da en skøn anledning til at udvide julepyntskassen, når nu det bliver sådan en, som man rent faktisk ved hvor er, og som kan tage frem år efter år...

Det er blevet til en mistelten, som du finder opskriften på lige her og denne hjerteranke, som jeg fandt lige her hos Filihunkat, som også har lavet en fin vejledning til kæden og montering af hjerterne. Opskriften finder du lige her - den er på engelsk, og ligeso, Filihunkat har jeg undladt tredje omgang. Se også en anden fin farvesammensætning hos Filihunkat lige her.

God jul fra Garnkusserne

//Rosa2 kommentarer:

 1. Det lyder intet mindre end vidunderligt med en større lejlighed. Jeg vil glæde mig til den dag hvor jeg kan smide ting ud og rydde og og vide hvor julekassen er. God jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Tror desværre det er mere ønsketænkning end en fremtidig realitet ;) Lad os tales ved på den anden side - også af det nye år ;)
   God jul, Astrid.

   Slet