Hæklet uro med hvaler i dejlige farver


Til november får vores gode vennepar, A&A en lille pige, og jeg har den seneste tid gået og spekuleret over, hvad jeg skal forkæle det vordende forældrepar (og den lille bebs) med. Jeg har ét projekt på tegnebrættet, men heldigvis har de også selv været på opdagelse i blog-, insta- pinterest- og etsyverdenen og er her stødt på denne fine uro, som de spurgte, om jeg vil lave til dem, og dét ville jeg tihvertifald :)

Jeg har tidligere lavet en havdyrsuro til underboen, som jeg desværre aldrig har fået fanget nogle tilfredsstillende billeder af (men for de interesserede, kan du se den lige her) og tænkte, at jeg måske kunne ty til denne opskrift - og ganske rigtigt, dét kunne jeg.

Jeg synes, at de mange skønne farver gør, at de andre elementer (finner osv.) vil forstyrre for meget og ødelægge enkeltheden i de farvestrålende hvalers udtryk, og jeg har derfor fulgt opskriften på kroppen og halefinnen og udeladt resten.

Opskriften finder du altså her - og hvalerne er hæklet på nål 3,0 med dobbelt tyndt bomuldsgarn (8/4 - jeg har brugt det fra Søstrene Grene) - samt denne smarte uro-ring med huller fra Panduro Hobby.

NB!: Opskriften er på engelsk, men du kan finde oversættelser på hækle-udtrykkene lige her.

Crochet away!

// Rosa
 


5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, den kunne jeg godt finde på at lave når der kommer småfolk engang :-) god sommer!

  SvarSlet
 2. Den er så fin og jeg skal da helt sikkert prøve den opskrift. Tak for link til opskrift.

  SvarSlet
 3. Arhmane altså, hvor er den skøn!!! Og totalt smart med den uro-ring. Den har jeg ikke set før.

  SvarSlet
 4. Hvor fin 😍😍 er der mulighed for dansk version? Er ikke en haj overhovedet til det engelske 😂

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Grundet cool right må vi desværre ikke bare oversætte opskriften og udlevere, men det er faktisk slet ikke så vanskeligt på engelsk. Prøv at google "hækle oversættelser", så burde der komme nogle nyttige links op, som man kan komme rigtig langt med :-)
   Bedste hilsner.

   Slet