Matchende kæreste-gadgets

Du kan finde opskrift lige HER
I påsken blev jeg færdig med min grønne eksplosion af et MacBook sleeve. Det affødte så et mere eller mindre surt opstød fra kæresten, som slet ikke kunne begribe, at jeg endnu ikke havde lavet et sleeve til hans computer. Og det er altså fordi, det går væsentlig hurtigere - og kræver halvt så meget garn - at lave sleeve til en MacBook end til hans monstrum af en Lenovo bærbar! Som kompensation besluttede jeg mig så (for husfredens skyld!) at lave et sleeve til hans iPad i stedet - med samme garn som til mit MacBook sleeve og med elastik-rester fra og samme knap-farve garn som mit puslekit
Og både Christian og jeg selv er endt med at være ret tilfredse med resultatet. Faktisk er jeg ret så vild med, at vores gadgets nu matcher, så jeg overvejer, om jeg alligevel skulle lave et sleeve til hans kæmpe computer for ligesom at sætte prikken over i'et...

Opskriften på iPad-sleevet finder du lige HER, og til MacBook sleeve HER - det passer til en iPad Air både med eller uden tilhørende tastatur. Se også Rosas tapestry-sleeve til iPad 2 og/eller 3 HER.

//Isabella.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare flot! Jeg har selv været i gang med et med inspiration fra dit flotte sleeve. Hvordan har du sat ruskindssnorren?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Jeg har bare stukket enderne ind udefra, på bagsiden af sleevet, og så bundet knude på dem indeni. Skal lige siges, at en elastik-snor er lidt lettere at have med at gøre :-)

      Slet