En regn af krea

Som nogle af vores instagramfølgere måske har set, så havde jeg fødselsdag i lørdags. Allerede i fredags havde der være en lille garnkusse forbi og stille en gave på mit dørtrin. Ikke helt tålmodigt ventede jeg selvfølgelig med at åbne den til på selve dagen. Gaven indeholdt udover en virkelig fin halskæde fra Arena Cph et sæt KnitPro hæklenåle og en KnitPro wire til tunesisk hækling - med andre ord en udfording til at prøve mig ud i den tunesiske hækling! 

Du kan selv købe et lignende sæt HER
Er stadig en lille smule skræmt, men helt sikkert klar på udfordringen - måske vi snart skulle melde os til én af Pescnos workshops? 

I søndags havde jeg så inviteret den nærmeste familie til kaffe og fødselsdagsboller, og jeg fik de skønneste gaver, og nu er jeg altså nødt til at vise nogle af dem frem :-)


Min søde moar, som også er lidt af en kreativ sjæl, havde strikket denne skønne sweater til mig (så JA, jeg er faktisk lidt ærgerlig over al det solskinsvejr, vi har haft siden weekenden - det er jo alt for varmt til at gå med sweater!) 


Opskrift fra Lene Holme Samsøes bog:
"Suveræn strik"
Mest akavede selfie ever - men det giver
trods alt et lidt bedre indtryk at pasformen


Derudover havde hun imødekommet mit meget specifikke ønske om at få en vasketøjskurv i samme stil som LeizyBs hjemmesyede stofposer, som jeg fandt via en Børn i Byen-artikel. Udover en stor version af posen, som skal bruges til vasketøj, havde hun også lavet to lidt mindre, som jeg har tænkt mig at bruge til opbevaring af legetøj - de kommer virkelig til at pynte på børneværelset, når vi engang får plads til sådan et! 


  

Alle tre poser er udstyret med en lille hank, så de kan hænge på væggen - vil du selv lave én, finder du opskriften lige HER.

Nå ja, og så fik jeg et "gavekort" og en lille kuvert med penge, så jeg kan erhverve mig én af de fine plakater fra Kortkartellet. Umiddelbart har jeg øje på den fine Jylland-plakat i mat kobber, så min søde, jyske kæreste måske kan føle sig lidt mere hjemme i storbyen (det er vist i og for sig ikke et problem for ham, men en meget god undskyldning for at købe den fine plakat - børnene skal jo også ha' en fornemmelse af deres jyske ophav!). Ellers bliver det måske en Amager-plakat i dusty pink, så moderen ikke glemmer, at selvom hun pt bor i en fredelig forstad, så vil hun evig og altid være en ægte Ama'rkaner


 

Plus alt det løse! Så alt i alt var det en virkelig god høst i år, og jeg er bestemt ikke ked af at være blevet et år ældre.

//Isabella.

2 kommentarer: