Kan en glitrende mikrofon erstatte sutten?

Opskriften finder du lige her.
En særlig lille pige, min venindes datter, skal til at sige farvel til sutten. Derfor tænkte jeg, at hun skulle have en lille substitut for den trofaste følgesvend. Pigen er noget af en sangfugl, så derfor var det oplagt at forkæle hende med en mikrofon, der både kan holdes om, når suttesavnet er for stort - og som både hun, bror, far og mor kan synge trøstende og søde små melodier i om aftenen, når hun skal sove.

Opskriften er fra Pif Paf Puf - den eneste ændring er, at jeg har lavet grebet to rækker længere. Jeg har hæklet med dobbeltgarn (det tynde bomuldsgarn fra Søstrene Grene (8/4)), men i mikrofonhovedet er den ene af trådene en glittergarn, jeg har købt en lille nøgle af oppe hos den lokale garnpusher.Ingen kommentarer:

Send en kommentar