Uh-uh- ugle - Isaks fastelavnskostume

Trods diverse uforudsete udfordringer (læs evt. indlægget her), blev Isaks fastelavnskostume klar i gooood tid (aftenen inden fastelavnsdagen i vuggestuen). Jeg er ret tilfreds med resultatet og har faktisk længe ledt efter et par smækbukser - så mon ikke den lille uh-ugle også bliver taget i brug efter fastelavn? Jeg tror det :) Om ikke andet, bliver den i hvert fald flittigt brugt her i fastelavnsdagene, da vi skal til endnu en slå-katten-af-tønden i morgen, og søde kusine Anna skal have dragten på mandag til fastelavn i sin vugger. Så... det var alligevel besværet værd :)

Opskriften koster ca. 32 danske kroner, og du finder den lige her. Skulle du give dig i kast med bukserne, vil jeg anbefale dig løbende at måle på et par bukser, barnet passer, da jeg måtte lave både skridtet, forstykket og stropper betydeligt længere, end opskriften angav.
2 kommentarer:

 1. De er RIGTIG RIGTIG søde :-) og selvfølgelig kan de bruges efter fasten . Kh hernede fra Tyskland( jeg blev opmærksam på jeres side på grund af jeres navn ,jeg tænkte hvad søren har det med hækling at gøre :-) men jeg må sige ...rigtig god side I har :-) :-) :-) ) Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte.
   Hehe, ja, den har vi hørt før - har du læst vores tekst under 'hvad er en garnkusse'? ;)

   1000 tak for din søde besked.

   Bedste hilsner, Rosa fra garnkusserne.

   Slet