Herreekviperingshandler/-butik med sy- og besætningsartikler

Sorter: Højest bedømte




Sjölin Skoubogade 2, 1158 København K

Sjölin

45 Anmeldelser
Skoubogade 2, 1158 København K
På udkig efter et jakkesæt, som er tilpasset dine behov og personlige stil? Hos Sjölin skræddersyer vi jakkesæt til den moderne mand. Se mere.
  • Shopping i butikken
  • Kreditkort
  • Aftale er påkrævet
  • Herretøj
Eleonora's Vintage Stof & Systue Østerbro Willemoesgade 74, TV, 2100 København Ø

Eleonora's Vintage Stof & Systue Østerbro

2 Anmeldelser
Willemoesgade 74, TV, 2100 København Ø
Vintage stofbutik i København med Danmarks største og ældste kollektion af vintage stof og sytilbehør, det originale stoflager fra Hvidberg.
  • Afhentning i butikken
  • Shopping i butikken
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • Angivet som kvindeejet

Anbefalede anmeldelser





Casper Månsson
01.02.2024
Sjölin
Det i den grad en kæmpe anbefaling at tage et kig forbi Sjölin København! Sophus står altid klar med en fantastisk energi, og et fantastisk smil!Han er i den grad super serviceminded og ikke mindst en fantastisk personlighed.Tak for den fede oplevelse og de lækre produkter.
Amanda Vinterberg Eichen
30.01.2024
Sjölin
God og personlig service hos Sjölin København. De går meget op i, at kunden går glad hjem, hvilket jeg sætter stor pris på. De har derudover nogle virkelig lækre materialer til helt i orden priser. Kan klart anbefales!
Magnus Christiansen
23.12.2023
Sjölin
Yderst imødekommende service og hjælpsom hvad angår valg af jakkesæt.Nemt at booke tid samt et stort udvalg af alverdens nuancer - og jakkesættet sad pragtfuldt!Kan anbefale Sjölin København og derfor 5 stjerner herfra!
joakim adelmark
20.11.2023
Sjölin
Fantastisk sted, sublim service! Var der nede med en kammerat, fra sekundet vi gik ind ad døren var alt som det skulle være, og mulighedernes antal er bestemt stærke. Kæmpe anbefaling herfra!
Julie Spuhr
17.11.2023
Sjölin
Fuldstændig gennemført oplevelse hos Sjölin København. Udover, at vi fik leveret et fantastisk produkt af et jakkesæt, så gjorde hele oplevelsen det 10 federe.
Rikke Francis
16.11.2023
Sjölin
Har kun købt skjorter til min mand, men er ret godt tilfreds. De sidder godt, de passer i længden på ærmerne, de skal ikke stryges og så får man den bedste betjening af Sophus
Theis Henriksen
11.11.2023
Sjölin
Sophus i Sjölin København er yderst kompetent! Kæmpe anbefaling til alle som ønsker en professionel, ordentlig og dybt positiv oplevelse indenfor målsyet jakkesæt til en skarp pris
Sebastian S.
09.11.2023
Eleonora's Vintage Stof & Systue Østerbro
If you like fabric, visit this store!Vintage"-fabric in this case means nothing less than rolls over rolls of high quality wool cloth from weaving mills all over europe