Gældsrådgivning

Sorter: Højest bedømte




PØR Sophienberg Vænge 37, 2960 Rungsted Kyst

PØR

73 Anmeldelser
Sophienberg Vænge 37, 2960 Rungsted Kyst
Bestil din privatøkonomiske rådgivning her! Du kan få hjælp til at optimere din privatøkonomi og få professionel gældsrådgivning. Vi er specialister i gældsrådgivning, gældssanering og privatøkonomisk optimering. Ring og få din sag gratis vurderet!
  • Tjenester på stedet
  • Onlineaftaler
  • Aftale er påkrævet
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Toilet
DinGæld ApS Klamsagervej 25, 1, 8230 Aarhus

DinGæld ApS

46 Anmeldelser
Klamsagervej 25, 1, 8230 Aarhus
Vi er passionerede gældsrådgivere, der hjælper dig videre i livet. Kom af med din gæld hurtigst muligt med realistiske løsninger og budgetter.
  • Tjenester på stedet
  • Onlineaftaler
  • Toilet
Konsulenthuset F10 Hollufgårds Allé 2, 5220 Odense

Konsulenthuset F10

22 Anmeldelser
Hollufgårds Allé 2, 5220 Odense
F10 hjælper virksomheder og private med alt fra økonomi, markedsføring, rekruttering, regnskab, coaching, kapitaltilførsel og jura.
  • Toilet
RéVision+ Statsautoriseret Revisor Aalborg - Revision, Bogholderi, Skatterådgivning og Regnskab Porsvej 2, 9000 Aalborg

RéVision+ Statsautoriseret Revisor Aalborg - Revision, Bogholderi, Skatterådgivning og Regnskab

3 Anmeldelser
Porsvej 2, 9000 Aalborg
Vi er din revisor i Aalborg og giver dig den bedste rådgivning - og revision & regnskab med prisgaranti. Kontakt os allerede i dag og få et
  • Handicaptoilet
  • Toilet
Ret&Råd Advokater Frederiksberg Mynstersvej 5, 4.sal, 1827 Frederiksberg

Ret&Råd Advokater Frederiksberg

2 Anmeldelser
Mynstersvej 5, 4.sal, 1827 Frederiksberg
Ret&Råd Advokater Frederiksberg. Juridisk rådgivning til erhvervslivet og private. En del af Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve ApS.
  • Toilet
Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning Stormgade 20, 1555 København

Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning

2 Anmeldelser
Stormgade 20, 1555 København
Vi tilbyder gratis, fortrolig og uvildig rådgivning, der giver dig overblik over din økonomi og gæld. Book rådgivning på mail, telefon eller fysisk her.
  • Toilet
Dansk Gældsrådgivning ApS Astersvej 10, 4600 Køge

Dansk Gældsrådgivning ApS

5 Anmeldelser
Astersvej 10, 4600 Køge
Gældsrådgivning fra 2.500 kr. alt inkl. Professionel hjælp. Vi lægger vægt på basale dyder som ordentlighed, pålidelighed og menneskelighed.
  • Tjenester på stedet
  • Onlineaftaler
  • Aftale er påkrævet
  • Toilet
Forbrugerrrådet Tænk Gældsrådgivning - Kolding Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

Forbrugerrrådet Tænk Gældsrådgivning - Kolding

4 Anmeldelser
Slotssøvejen 4, 6000 Kolding
Vi tilbyder gratis, fortrolig og uvildig rådgivning, der giver dig overblik over din økonomi og gæld. Book rådgivning på mail, telefon eller fysisk her.
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • Toilet
Køge Regnskab Og Rådgivning ApS Toldbodvej 1, 4600 Køge

Køge Regnskab Og Rådgivning ApS

3 Anmeldelser
Toldbodvej 1, 4600 Køge
Køge Regnskab og Rådgivning ApS ligger centralt i Køge, lige ved havnen. Vi laver regnskaber, bogføring og løn og rådgiver omkring økonomi. Hos Køge Regnskab og Rådgivning ApS er vi klar med daglig sparring. Vi ser sammen med vores kunder på hvad der kan gøres, og finder løsninger, der passer netop til din situation.
  • Kørestolsegnet indgang
  • Kønsneutralt toilet

Anbefalede anmeldelser





P N
10.02.2024
DinGæld ApS
Jeg har følt mig i trygge hænder og rådgivningen har gjort en kæmpe forskel for min vej ud gennem hvad der føltes som håbløst og umuligt er nu en kæmpe lettelse - Den håndtering af min sag og situation har været helt afgørende for at jeg i dag har fået en holdbar og lys fremtid. Det er som om en kæmpe elefant er fjernet fra brystkassen. Der er et nærvær, en kompetence og håndtering, jeg ikke kunne være foruden - det var absolut en god beslutning og investering for mig at tage kontakt til DinGæld.
Martin Jensen
04.02.2024
RéVision+ Statsautoriseret Revisor Aalborg - Revision, Bogholderi, Skatterådgivning og Regnskab
René er meget kompetent og han har hjulpet min forretning meget. Stor anbefaling af Rene og RéVision+ herfra.
Per Andersen
04.02.2024
Konsulenthuset F10
Fantastisk god rådgivning af eksperter
Tina H Kofoed
03.02.2024
DinGæld ApS
Vi har VIRKELIG været glade for Din gæld. Der er rigtig god service og godt samarbejde. De er gode til at forhandle rentestop, rentenedsættelse og meget meget mere. Vi kan varmt anbefale din gæld til dem der har det svært med gæld, pengeproblemer eller lign. De er der for at hjælpe og der er INGEN der bliver nedgjort. DE ER DER FOR AT HJÆLPE. Vi kan sagtens anbefale Din Gæld til andre.
Pernille Alvheygg Sørensen
31.01.2024
PØR
Erik har været helt fantastisk hele vejen igennem min vej til gældssanering - han har forklaret hvordan det hele fungerer, hvordan og hvorledes vi skulle gøre for at komme i mål & virkelig skåret det ud i pap så alt var til at forstå !!Tusinde tak for hjælpen - vil 100 % give min bedste anbefaling til Erik
Lars Nikolajsen
30.01.2024
Konsulenthuset F10
Professionel individuel rådgivningVi har brugt F10 flere gange og hver gang er vi mødt med en høflig, vidende og individuel tilgang til vores situation. Vi har hver gang fået en grundig vejledning og er blevet guidet i at komme frem til den løsning der har passet bedst til os.Kan klart anbefale F10.
Lene Plöger Sørensen (Plöger)
29.01.2024
DinGæld ApS
Jeg har brugt din gæld og har udelukkende været glad for at samarbejde med dem. Jeg har fået den hjælp som jeg har haft behov for. Jeg har kun rosende ord til denne virksomhed
Brian Michaelsen
29.01.2024
PØR
Tak for at få frihed igenJeg har haft en super god oplevelse med Erik som hjalp mig gennem en gældsanering og har fået den. i 10 år har jeg slæbt rundt på en super tung rygsæk som nu er tømt. Min familie har fået en ny far og kæreste, humøret er kommet tilbage :-) jeg fik ved et held på en arbejds opgave anbefalet Erik, egentligt havde jeg ikke forventet at få gældsanering da jeg havde opgivet håbet, men nu er jeg igennem takket være Erik.Erik er super grundig, dygtig og ved hvad han laver.Vi i min familie ønsker dig 1000 Tak for friheden og fremtiden.jeg anbefaler Erik til enhver som står i en uoverskuelig økonomisk situation.
Jon Højlund
28.01.2024
DinGæld ApS
Fortjener fuldt ud 5 stjerner for deres gode arbejde. Super god Service og meget hjælpsom.Kan varmt anbefale “dingæld” til at hjælpe dig hvis du står i økonomiske problemer,hurtig og effektiv hjælp. Det bedste jeg nogensinde har gjordt, hjælp dig selv hvis du står i økonomiske problemer og kontakt “dingæld” jeg fik en rådgiver ved navn Henrik Drewes rigtig venlig og super dygtig til hans arbejde. Efter 7 måneder fik han helt styr på min gæld og forhandle nogle rigtig gode aftaler med mine sidste kreditor, så jeg selv kunne overtage her fra igen efter der var kommet overblik over det.Stor ros til Henrik Drewes for det flotte og hurtige arbejde.“Dingæld” og Henrik fortjener fuldt ud 5 stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Niels Pedersen
26.01.2024
DinGæld ApS
Har været vildt glad for DinGæld! God service og samarbejde og ikke mindst meget tillidsfuldt.