Etnografisk museum

Sorter: Højest bedømte




Moesgaard Museum Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg

Moesgaard Museum

9585 Anmeldelser
Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg
Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer på Moesgaard Museum. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for hele familien.
  • Handicapparkering
  • Kørestolsegnet indgang
  • Handicaptoilet
  • LGBTQ+-venlig
  • Sikkert sted for transkønnede
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kørestolsegnet elevator
  • Familievenlig
  • Velegnet til børn
  • Restaurant
  • Udlejning af kørestole
Dansk Etnografisk Forening Moesgård Allé 20, c/o Afd. for Antropologi og Etnografi, 8270 Højbjerg

Dansk Etnografisk Forening

0 Anmeldelser
Moesgård Allé 20, c/o Afd. for Antropologi og Etnografi, 8270 Højbjerg
  • Restaurant

Anbefalede anmeldelser





Merete Andersen
12.02.2024
Moesgaard Museum
Fik et godt oplæg til Ægypten udstillingen, som var meget interessant.
Henrik West
10.02.2024
Moesgaard Museum
Fantastisk oplevelse! Virkeligt gode udstillinger for historieinteresserede i alle aldre. Fantastisk god formidling. Her kan man let bruge flere dage. Jeg vil anbefale at udvælge en eller to udstillinger i stedet for at satse på at se alt.
Charlotte Gillesberg
05.02.2024
Moesgaard Museum
Fantastisk flotte udstillinger, som man - hvis man er historisk interesseret - ikke kommer igennem på en times tid eller to! Der er mulighed for fordybelse og masser af interaktive ting for både børn og voksne
Mette Helene Hansen
01.02.2024
Moesgaard Museum
Et spændende sted til et lærerigt besøg. Var afsted med en gruppe konfirmander og vi var alle positivt overrasket over stedet. Helt sikkert et besøg værd.
Karl Peter Andersen
26.01.2024
Moesgaard Museum
Udstillingen “ud af kaos” om folkevandringstiden gav et interessant billede af en turbulent periode af Europas historie. En beskrivelse findes også i Janette Varbergs bog om vikingerne - den kan anbefales.
Liten Fibiger 1
24.01.2024
Moesgaard Museum
Fantastisk oplysende levende oplevelse.En hel dag er nærmest ikke nok når man blir fanget i billeder, lyd og fortælling , en rejse ind i menneskets oprindelse.Restauranten byder på lækkre retter og vegetarretter, meget rimelige priser !Muligt både at sidde både ude og inde og spise.
Susanne Carlsen
23.12.2023
Moesgaard Museum
Dejligt museum, ville nok have årskort, hvis jeg boede tættere på. Fortællinger om Danmark fra stenalder til middelalder. Skiftende særudstillinger. Der er både traditionelle plancher man kan læse, men også interaktive standere, hvor man istedet kan lytte til dygtige formidlere. Flere biografer med korte dokumentarfilm.mulighed for spisning i caféen.
Line lundgaard Kristensen
03.12.2023
Moesgaard Museum
Skønt museum med plads til hele familien. En lille smule smalt at komme igennem med klapvogn, som de også selv skriver på hjemmesiden.Madpakkerum til medbragt mad og garderobe.En skam der kun er en pusleplads på toilettet inde i museet (på nederste etage), der var kø til den da vi var der.Fin natur og gåture rundt, når man er færdig indenfor.- bestemt et besøg værd!
David Henriksen
15.11.2023
Moesgaard Museum
Moesgaard Museum favner om epoker i danmarkshistorien, kun få andre har formået at fremstille så spektakulært. Vi føres på fantastisk vis igennem særligt jernalder og stenalder samt romerrigets storhedstid &fald. Alt er interaktivt og inddragende udstillet. Man bliver næsten overloaded efter kun kort tid på museet, en lille pause i cafen (der dog kun kan få 2 ud af 5 stjerner, pga lav kvalitet til overpris) og man er klar igen. Fantastisk oplevelse.
Morten Andersen
15.11.2023
Moesgaard Museum
Fantastisk museum. Virkeligt flotte udstillinger, der formidler godt til både unge og gamle, og både til dem der er lidt hurtigt igennem nogle områder og til dem, der ønsker at fordybe sig lidt mere.Rigtig god brug af de store rum med højt til loftet blandt andet vha. lys og lyd.Dejligt sted hvor man kan bruge mange timer.