Disneys Turbo snegl


Ja, vi har været lidt blog- og instastille, Isabella jeg - men det betyder bestemt ikke, at vi ikke får nørklet - tværtimod. Vi skal jo lave ét eller andet til de mange forelæsninger, vi går til ;)

Jeg er pt i gang med to projekter, mit tæppe, som jeg nu er halvvejs med (se det lige her) og en stor abe (en halv meter lang), som min underbo og kære veninde har bestilt til sin nevø. Derudover har jeg den sidste tid hæklet denne søde snegl til min venindes bonussøn. De har for nyligt været i biografen og se Disney-filmen Turbo, hvilket var så stor en succes, at han højeste ønske var en figur derfra. Desværre har Turbo-legetøjet ikke ramt Danmark endnu og derfor spurgte hun, om ikke jeg ville glæde ham med en hæklet snegl - og selvfølgelig ville jeg da det.

Opskriften er fundet lige her. Den er desværre ikke gratis, men kan købes for den nette sum af hvad der svarer til 10 danske kr. Garnet er fundet i Søstrene Grene - og jeg har hæklet med dobbelttråd på nål #4 (du skal bruge to nøgler af den orange). Jeg elsker øjnene, som kan formes, som man har lyst, hvilket skaber mulighed for, at sneglen kan få mange forskellige udtryk. Den var utrolig hyggelig (og overraskende) hurtig at lave - og er overbevist om, at den kommer til at blive gode venner med sin kommende ejermand, Julian :)2 kommentarer: