Opskrift på hæklet nøglekæde (DIY)

Slut med at stjæle svigermors nøgler - eller endnu bedre, at beskylde hende for at stjæle mine. Vi har alt for længe nu haft samme nøglekæde, og nu tænkte jeg, at jeg endelig måtte gøre noget ved sagen, hvilket blev til en fin og simpel nøglekæde, som I da ikke skulle snydes for en opskrift på. Den er super simpel, det eneste du skal bruge er luft- og fastmasker, så jeg kan roligt kalde dette et begynderprojekt. Overvejede både kanter og mønstre, men er godt tilfreds med denne simple udgave.
Alt du skal bruge er:
hæklenål #2
rester af tynd bomuldsgarn (8/4, fx det fra Søstrene Grene) i tre forskellige farver
en nøgleclip/karabinhage - eller hvis du ligesom mig, har en nøglekæde, du ikke længere bruger, så klip kæden af og genbrug låsen
nål til at hæfte ender med (kan også hækles med)

Forkortelser:
fm: fastmasker
lm: luftmasker

Slå 250 lm op, vend med 1 lm
1) 250 fm med første farve, skift farve, når du slår over på din sidste fm, vend med 1 lm
2) 250 fm med farve nr. 2, klip og hæft
På den anden side af din første farve, hækler du 250 fm med en 3. farve, klip ikke men brug tråden til at montere

Montering: Hæft ender og strgy din snor, så den ikke krøller alt for meget. Sy enderne sammen rundt om spændet/ringen, gerne indvendige sting, så de ikke kan ses. Afslut med at lave et par sting en halv centimers penge fra spændet/ringen, så den ikke kører rundt.
Må lige vise TanteSkægs fine version frem (se hendes skønne blog lige her)

Smid endelig en kommentar og et link til resultatet, hvis du forsøger dig med opskriften eller send billede til [email protected] du kan også dele din version af opskriften med os på instagram ved at bruge hashtag #garnkusserne.

Crochet away!

// Rosa


OBS!: Opskriften er udelukkende til privat brug, hvilket vil sige, at du hverken må sælge opskriften eller ting, du har lavet ud fra den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar