Hurra, hurra, huhaj!

Pååååå tirsdag er det Isaks fødselsdag, hurra, hurra, HURRAAAAAAA! 

Rosas dejlige, lille søn (og min alleryndlingsgudsøn!) fylder 1 år i næste uge, så i den sidste måneds tid har jeg ved siden af mit evighedsprojekt haft gang i et andet, hemmeligt - og også temmelig omstændigt - hækleprojekt, som i fredags landede i Isaks postkasse som en lille præ-fødselsdagsgave:


Opskriften kan du få ved at klikke lige HER!
Isak er den gladeste lille vandhund, jeg kender, så jeg har lææææænge tænkt på at lave ham en eller anden fiskeagtig bamse, og det blev så til en haj. En ikke-så-farlig og måske-en-anelse-nervøs veganer-haj (alt andet ville jo være uansvarligt!), som er blev døbt Herluf. Herluf Haj, that is. Så håber jeg bare, at Herluf og Isak vil få masser af glæde af hinanden fremover <3

//Isabella

2 kommentarer:

 1. Hvor er den sej! Lige noget for sådan en lille, lækker gut!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er SÅ sej! Og props til Isabella for at holde hajen skjult for sin kusine/blogsøster så længe ;)

   // Rosa

   Slet