Jyllandsvest til Jakob

Endelig blev jeg færdig med vesten til Jakob, som jeg har været i gang med siden sidst vi var på ferie i Jylland. Nu er vi så i Jylland igen - og vesten er klar!


Det tog lidt længere tid, end jeg havde regnet med - bl.a. fordi jeg løb tør for garn. Flere gange. Og fordi jeg måtte trevle hele forsiden op efter første forsøg. MEN - nu er den færdig, og jeg er faktisk ret tilfreds.


Se opskriften HER
Egentlig var det meningen, at den skulle passe Jakob - meeeen det bliver vist først til vinter, at den kommer til at sidde helt godt, og det passer nok i grunden meget fint.

Jeg har lagt en DIY ud på vesten i denne størrelse (altså 98) - og så har jeg faktisk også (jaja, lidt stolt er man vel) lavet en generel guide til, hvordan vesten laves, så du kan lave den i lige den størrelse, du har lyst til! 

//Isabella.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar