Evighedsprojekt - klar, parat, GO!

Jeg er som udgangspunkt unaturligt utålmodig. Med alt! Og har altid været det... Det kan vist næppe tælles på bare én hånd, hvor mange ufærdige projekter, jeg har efterladt på livets vej efterhånden: ufærdige malebøger, strikkeri der blev til raseri, diverse amputerede hæklede tøjdyr, et smukt halvfærdigt armbånd af perler på sikkerhedsnåle (til min mors store skuffelse), min tidligt afbrudte ku'-ha'-været-karriere som pianist (til min fars store skuffelse) osv. osv. 

Men NU må det snart være nok - jeg har jo haft tålmodighed nok til at lære at hækle! Og til at få børn! Så hallo... Nu er jeg vist snart moden til at kaste mig ud i ét af de der såkaldte evighedsprojekter, som jeg altid sukker beundrende efter, når jeg ser dem på blogs og instagram: et multifarvet tæppe i zigzag/bølgemønster! 

...man skal naturligvis ikke slå større brød op end man kan bage, så nu lægger jeg bare lige ud med et tæppe i babystørrelse, som kan pynte lidt på Annas barnevogn. It's something... Og 5 dage inde i evigheden har jeg endnu ikke opgivet, ej heller begyndt at kede mig med det, så jeg betragter det allerede som lidt af en succes.

Det bliver mere bølget end zigzag, og det er nu også fint nok - jeg starter i hvert fald ikke forfra nu! Jeg har brugt en youtube-tutorial, som I kan finde her, men når engang (ikke hvis, men når!) tæppet er færdigt lægger jeg en dansk, skriftlig DIY ud.

//Isabella.


Dag 7: Tæt på halvvejs


Dag 11: ...og dag 3 som ikke-længere-barslende, det går lidt sløvtDag 17: Mere end halvvejs, men langtfra færdig...


 ...og 27 dage senere - FÆRDIG! JUHU!

Opskriften ligger HER 

2 kommentarer:

  1. Det ser superflot ud allerede! Held og lykke med projektet!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du ha'! Har endnu ikke opgivet, så indtil nu betragter jeg det i sig selv som en succes ;-)

      Slet