Nye hæklenåle - Clover amour, mon amourVi har lige fejret fødselsdag, da vi tilsammen blev 50 år, min kæreste og jeg. Her fik vi lidt pengegaver, så vi valgte hver især at forkæle os med lidt nørklerier/nørderier. Han med en Ouya, en spillekonsol, og jeg med det lækreste sæt Clover Amour hæklenåle. De er lige ankommet fra England, og jeg er fuldstændig SOLGT. De ligger så ufatteligt lækkert i hånden og med gummihåndtaget er der vist ingen fare for, at mine sarte fingre får bøvl med nikkelkontakt, som jeg mistænker mine gamle nåle for. Så, hvis du har lidt penge til overs og bruger megen tid på at hækle, så kan det altså virkelig anbefales at kaste lidt penge efter dette sæt herligheder.


// Rosa


TIP: Find opskrifter på smarte etuier - skræddersyet til Clover Amour (men som naturligvis også kan bruges til andre nåle)

2 kommentarer:

 1. de ser lækre ud hvilken hjemmeside har du købt dem fra

  mvh. Bitten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bitten.
   Du kan købe dem lige her http://www.sewandmake.co.uk/clover-amour-crochet-hook-set-of-9 men jeg ved at yarnfreak også sælger dem, dog kun enkeltvis (lige her http://yarnfreak.dk/tilbehoer/clover-amour-haeklenaale)
   De er ikke helt billige, men klart pengene værd, hvis du hækler meget :)
   De venligste hilsner Rosa.

   Slet