Hæklet uro med havdyr

Jeg er så heldig at have verdens dejligste underboere, en skøn familie med to børn, en lille Pippi-charmetrold på 3 og en lille løveunge på 9 måneder - kun 6 dage ældre end Isak.

De to små drenge går til svømning sammen, og da jeg hørte, at løveungen skulle rykke ind på børneværelset, gik jeg straks i gang med en uro med fem små svømmedyr, som kunne rykke med ham.Opskriften på dyrene er fundet her . Den er på engelsk (for oversættelser af udtryk, se her

Se billedeteksten for opskrift på dyrene. Og se her for montering af dyrene på uroringen


 Jeg har valgt at lave små øjne med magisk ring og med kun enkelte omgange af hver. På billedet hænger den på underboens dør - jeg arbejder på at få taget flere billeder snarest :)


// Rosa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar