Suttesnore - et godt begynderprojekt

I august måned sidste år, på en regnfuld sommerhustur til Nordjylland, lærte min svigermor mig at hækle. Her viste hun mig de basale masker, og da jeg kom hjem, begyndte jeg med de nemmeste ting til den kommende bebs, hvilket resulterede i suttesnore en masse.
Opskriften på suttesnorene findes her hos Farmorfabrikken, en side jeg også holder meget af at tilbringe tid på 


Her hæklet med starstitches, se mere herom her

Klemmerne kan købes i Panduro Hobby, men koster det halve hos Stof og Stil i Roskilde (eller online). Her får du 2 stk. for 13,- Ellers har jeg også tænkt på, at det nok bedste kan betale sig at gå på jagt efter gamle seler på loppemarkeder og genbrugsforretninger. Jeg ved i hvert fald, at jeg vil holde udkig efter dem - de kan jo både bruges til suttesnore og barnevogskæder. 

// Rosa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar