Sally - den hæklede dukke, man kan skifte tøj påOpskriften koster $7,20 (ca. 41 kr.), og du finder den her  


Isabella og jeg er gudmødre til hinandens børn. Og sådan en titel forpligter jo.... også på at finde den heeelt rigtige gave. Til Isabellas ældste lavede min kæreste og jeg et perlebillede af Jakob ud fra et billede fra da vi besøgte ham på hospitalet.Til Isaks dåb, fandt Isabella og hendes kæreste på den mest geniale bog, The Playbook, der med sin stærke reference til serien, som vi alle fire elsker, HIMYM (How I met your mother) vejleder Isak, vores søn, i at snøre sine forældre. GENIAL IDÉ (...siger jeg nu! )

Som I kan se, var den liiidt svær at leve op til. Men da nu jeg (endelig) havde fået lokket Isabella med på hækledillen (det var faktisk ikke så nemt, som det kan lyde. Det krævede lang tids overtalelse af både mig og hendes mor. Men en sommerhustur i vintervejr gjorde udfaldet: Hun var solgt!), så var det jo oplagt at finde på noget hæklet - og gerne noget, der kunne signalere: "Anna, du er den første babypige i familien, bare så du ved det, søde pige, du er tvangsindlagt til en dag også at lære at hækle." Og jeg fandt netop det rette. Delicious crochet laver de fineste opskrifter, som hun sælger via sin side. Eneste ulempe er, at de koster penge (forståeligt nok, for NØJ hvor er de dog gennemførte, hendes opskrifter). Det var virkelig svært at vælge, for her kunne jeg købe mig fattig. Men valget faldt på søde Sally Til dem af jer, der endnu ikke har forsøgt sig med at købe en opskrift, kan jeg fortælle, at det er utroligt nemt. Man køber opskriften og inden for et døgn har du modtaget den på din mail. Jeg modtog en 25 siders lang opskrift med udførlige beskrivelser og billeder.

Hun kostede blod, sved og tårer, men det var en udfordrende og sjov opgave, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet. Og I kan tro, at Anna (læs: Isabella) blev glad. Modtager ofte billeder af de to venner på farten - så det var langt mere end arbejdet værd.Sally med sin fulde påklædning - og Sally i sit undertøj. Jeg fik travlt op til dåben, da hun tog længere tid at lave, end jeg havde regnet med, så hun mangler lige sin taske og sandaler, men det skal nok komme. Jeg tænker, at det er ok nemt at freestyle mere tøj til hende, når nu jeg har opskriften på dette sæt, så nu må vi se, om ikke Annas næste mange gaver, består af Sally-outfits ;) - det tror jeg i hver fald, at jeg er kommet til at love Isabella ;) Bedstemoren har allerede sørget for, at Sally har et sted at sove - det kan være Isabella viser frem en dag :)

Som en afsluttende bemærkning, vil jeg lige opfordre til at bemærke, at arme og ben er syet på på en sådan måde, at hun kan sidde og på samme måde kan armene svinges rundt. Super fint.

// Rosa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar