Alt for søde bamser til baby

Mens jeg ventede Isak, dannede nogle piger fra seminariet og jeg en lille strikke-(eksamens)klub. Men efter en tur hjemme på Fanø, fandt den ene af pigerne, Anne Rose i stedet hæklingen frem, og med sine begynderskills fik hun fremtryllet de sødeste to bamser til den lille bebs: 

Her ses smukke Karla - Annes Roses første hækleprojekt og Isaks allerførste gave. Karla er hæklet i uldrester, og opskriften finder du her
Søde Sven er hæklet efter samme opskrift, og ligesom Karla, er der freestylet en masse (Svens butterfly og Karlas kjole og blomst).

Senere har jeg leget copycat, og jeg har efterhånden produceret en del bamser ud fra denne opskrift. I dag freestyler jeg mere og mere - ikke kun tøj, men også arm- og benlængde og -bredde.Julegave til gudbørnene - Kirsten kanin og Løven Aslan?
Mød isbjørnen Elly - en gave til min søsters venindes datter, som fyldte et år i april.  Kjolen er freestylet og ligeså blomsten og snuden.


Elly er hæklet på # 3 - Sven på #2,5).Her bliver Ellys udtryk broderet - altid en længere proces for mig :)


Kaptajn Kanin. En gave til min søde underboers dreng, der er født blot seks dage før Isak. Bamsen er freestylet og er ret sikker på, at jeg har en DIY et sted i gemmerne, må lige se om jeg kan finde den.

// Rosa

2 kommentarer:

 1. Har du ikke en opskrift på din løve? Den er simpelthen så fin! ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rejse 2012.

   Jeg kan tydeligt huske, at det var en gratis engelsk opskrift jeg brugte, men jeg kan simpelthen ikke finde den. Jeg har prøvet at søge igen, men desværre uden held. Jeg håber, at det lykkes dig at finde den eller en anden, du kan bruge og giver naturligvis lyd fra mig, hvis jeg skulle støde på den.

   De venligste hilsner Rosa fra Garnkusserne.

   Slet