Forårsvest i hæklet rib

Jeg er endelig blevet færdig med Annas hæklede vest i rib - og selvom der nok er lidt det-er-der-da-ikke-nogen-der-lægger-mærke-til!-fejl hist og her, så er jeg godt tilfreds med resultatet:

vest

Og så har jeg endda også husket for en gangs skyld at skrive ned, hvad jeg har gjort, så min egen allerførste DIY ligger her: http://www.garnkusserne.dk/2013_05_01_archive.html?m=1 (for english version, press here)

// Isabella

3 kommentarer:

 1. Hej

  Opskriften er ikke tilgængelig på dansk.
  Er det muligt at lægge den ud igen?

  God sommer.

  Mvh. Tina Houlborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da sært. Jeg skal prøve at se på det ved lejlighed :-)

   Slet
  2. Så er det sat et nyt link ind, som gerne skulle virke. Har rettet det fra telefonen, så selve link-funktionen er ikke sat til endnu, men du kan bare kopiere linket op i din browser og så burde du blive sendt videre til den danske opskrift :-)

   Slet