Brasserie 1761 Brogade 2, 6400 Sønderborg

Brasserie 1761





308 Anmeldelser
  • søndagLukket
  • mandag18–23
  • tirsdag18–23
  • onsdag18–23
  • torsdag18–23
  • fredag18–23
  • lørdag18–23




Brasserie 1761 Brogade 2, 6400 Sønderborg




Om virksomheden

Brasserie 1761 - Restaurant i Sønderborg med fremragende mad og vine | Brasserie 1761 er en restaurant i Sønderborg for dig, der er vild med design, god mad, samvær og afslappet stemning, uden at det skal koste en formue.

Kontakter

Ring til os
+4574422707
Brogade 2, 6400 Sønderborg

Åbningstider

  • søndagLukket
  • mandag18–23
  • tirsdag18–23
  • onsdag18–23
  • torsdag18–23
  • fredag18–23
  • lørdag18–23

Funktioner

  • Handicapparkering
  • Debetkort
  • Kreditkort
  • NFC-mobilbetalinger
  • Levering
  • Toilet
  • Takeaway
  • Spisning på stedet
  • Udendørsservering
  • Alkohol
  • Cocktails
  • Kaffe
  • Stærk spiritus
  • Vin
  • Øl
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Dessert
  • Siddepladser
  • Bar på stedet
  • Hyggeligt
  • Uformel
  • Grupper
  • Bordreservation
  • Højstole
  • Gode cocktails
  • Reservation nødvendig




Anbefalede anmeldelser

Mia Flannov
31.12.2023
Brasserie 1761
Som altid en fantastisk gastronomisk oplevelse. Tjenerne er så velforberedte og dygtige til at fortælle om maden.
Lene Gram Herborg
16.12.2023
Brasserie 1761
Meget lækker mad. Vi fik torsk, gris og citron. Det var helt perfekt.Hyggelig stemning og meget opmærksom betjening.
M Radzewicz
09.12.2023
Brasserie 1761
Hurtig levering af maden. Men fiskefilet manglede remoulade og med en pris på 175,- for stjerneskud, så skulle fisken ikke have været i ønskebrønden.
Esben Højer
04.12.2023
Brasserie 1761
En helt fantastisk oplevelse! Betjeningen var i særklasse - meget behagelig, venlig og imødekommende!! Maden var helt fantastisk - meget smagfuld og perfekt serveret!! Med garanti ikke sidste gang vi kommer der!
Tina Nesgaard Dal
21.11.2023
Brasserie 1761
Lækker modtagelse lige inden for døren, hvor vores tjener tog vores jakker og hængte dem på bøjle, før han viste os til vores reserverede bord. Vi fik med det samme udleveret både menu- og vinkort, som kun bød på lækkerier. Vi bestemte os for en hovedret og dessert samt en Italiensk ripasso valpolicello calendra rødvin. Kort tid efter bestilling, kom tjeneren med vand, rødvin samt hjemmebagt brød med 3 (tre) forskellige slags smør smage. Virkelig lækkert samt dejligt at der blev gjort meget ud af, at fortælle om de forskellige ting der blev serveret. Derefter blev vores bestik byttet om med steakbestik, da vi havde bestilt oksemørbrad med tilbehør til hovedret. Efter hovedretten blev desserten serveret og igen blev der gjort meget ud af at fortælle om retten. Vi fik lov at sidde efter endt spisning og snakke samt drikke vores vin færdig, der kom tilmed en ekstra flaske vand på bordet. Efter betaling blev der spurgt ind til om oplevelsen havde været god. Det kunne vi kun sige stort JA til. Der blev tørret både borde og stole af efter endt besøg af gæster samt efterfølgende aftørring med sprit. Vi er yderst tilfredse, tak for en dejlig oplevelse.
Ole Hansen
14.11.2023
Brasserie 1761
En leg med Konsistenser de luxe – Så blev barren hævet igen.Så var det igen blevet tid til at lægge vejen forbi Brasserie 1761.Vi startede med et glas Cremánt d’Alsace mens vi studerede menukortet.Et helt gennemgående træk for alle retter, er at de er særdeles elegante og appetitlige anretninger, der er virkeligt noget for øjne, når maden bliver serveret.Som starter valgt vi tre forskellige små retter,Ørredrogn med friskost, Nolly Prat og croutoner. Tonen blev slået an fra allerførste ret, den lille lækre starter, rognen virkede frisk med masser af smag, samspillet med de øvrige elementer, gjorde at det nærmest var en totaloplevelse. Det sprøde og det cremede fremhævede smagene i den meget flot anrettedestarter.Svampeconsommé med Bianchetto trøffel, bøgehatte & røget and. I denne ret hvor mange ingredienser kombineres, lykkes det for køkkenet, at alle bevarer et tydeligt indtryk.Tatar har under den tidligere køkkenchef været en signaturret for Brasserie 1761, og en af mine absolutte favoritter på menukortet, derfor var jeg også spændt på at smage den nye udgave. Flot anrettet kom der er en bombe af indtryk på min tallerken. Smagen var ny og spændende, konsistenserne sad der, blandingen af den skårne tatar, urter, en mayo og sprøde chips var virkelig lækker.Til forretter blev valgt: Hvid hummerbisque , mens vi to andre valgte de Hvide asparges – en med krabbekød, og med bresaolaDen hvide hummerbisque, var som starterne en ret hvor mange konsistenser kom i spil, cremet bisque, sprød fennikel, blød hummer. Samspillet mellem den fyldige suppe og den lidt stærke og skarpe kimchi der var brugt på hummeren var fantastisk.De hvide asparges, der blev serveret kolde med brunet smør, var lækre sprøde, konsistensen kan bedst sammenlignes med en frisk agurk, det var spændende og passede rigtigt flot til såvel Bresaola som krabbekød.Hovedretter:Beef Wellington med pinjekerner, syltet rødbede, kale & sauce borderlaise. Igen en ret der var flot og farvestrålende anrettet, der var igen mange forskellige konsistenser, og kalvekødet var mørt og veltilberedt, samspillet mellem det syrlige i rødbeden, rødbedecremen, saucen og kødet var lækkert for både øjne og mund.Farserede morkler – kyllinge mille feuille, stegte svampe, kartoffel & sauce blanquette .Som ved de øvrige retter spiller legen med Konsistenser ind igen, sprød butterdej, stegt kylling, kartoffel creme, møre svampe. Svampene giver en dybde til retten og saucen er med til at løfte kyllingen fra et lidt kedeligt stykke kød til noget skønt.Ugens fisk var hellefisk med risotto, fennikel og Riesling-yoghurtsauce. Smagen var igen super, dog fyldte fennikel lidt rigeligt, ligesom saucen måske var lidt overflødig, når der blev serveret risotto. Som den eneste af dagens retter var der ikke tale om flot farvespil på tallerkenen, det var flot anrettet men en anelse blegt.Til dessert Blodappelsin – vaniljemousse & mælkegeléeEn fantastisk harmonisk dessert, igen masser til øjet og til smagsløgene. Balancen mellem sødme, syre og bitterhed gjorde det til en perfekt afrunding af et flot måltid.Mørk chokolade – Piemonte hasselnød & oliven, dertil fik vi et glas sherry.Vi var jo nok blevet noget forvænte hen over aften, men i forhold til aftenens øvrige retter, oplevede vi at denne ret er manglede en konsistens, der er en cremet vanilliedel og chokoladen er blød uden at være glat, der mangler dog noget der kan give lidt sprødhed til desserten, en nød, karamel en crumble, ja et eller andet. Smagene var lækre, men når man i den grad forkæler sine gæster gennem tre retter, så bliver forventningsbarren høj til sidst.Som ved tidligere besøg på Brasserie 1761 oplevede vi igen tjenerstaben som venlige, dygtige og opmærksomme.Kunne vi mærke, at der er kommet ny køkkenchef, ja i den grad. Der er mere fokus på detaljerne i anretning, legen med konsistenserne giver gæsterne nye oplevelser, og smagsoplevelserne er blevet mere varierede. For os er der ingen tvivl om, at Brasserie 1761 igen har hævet niveauet…Læs hele anmeldelsen på Tripadvisor
Jesper Christensen
12.11.2023
Brasserie 1761
Super god service lækker stemning, utrolig god mad
Louis van Garderen
09.11.2023
Brasserie 1761
Outstanding taste. All dishes really surprising flavours. Would definitely recommend.

Tilføj anmeldelse

Kort

Brogade 2, 6400 Sønderborg
Brasserie 1761